This phantom sticky

DÉCAAR  -  REINIGING, LOTIONS & EXFOLIATORS

Wist je dat het op de juiste manier reinigen van je huid, de eerste stap naar huidverbetering is?

Cleansers die rijk zijn aan antioxidanten, verfrissende toners en exfoliators voor ieder huidtype.

De vooruitstrevende formulering van producten stelt de huid in staat te ademen, doordat make-up en vuiligheid op een zeer milde maar effectieve manier worden verwijderd. Het resultaat is een schone, gezonde en stralende huid.

content image

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

content image

CLEANSING MILK

Een lichte en hydraterende reinigingsmelk voor alle huidtypen. Met een van de beste bestanddelen die het vocht in de huid bindt en vochtverlies voorkomt. Zorgt voor een schone en gehydrateerde huid.

content image

PHYTO LOTION

Natuurlijke botanische extracten geschikt voor de vette en geïrriteerde huid met acne. Deze expertformule vermindert grove poriën, waardoor deze schoon, verfijnd en glad blijven. Het balanceert overactieve talgklieren en zorgt voor een matte finish.

content image

PURIFYING CLEANSING GEL

Een product waarmee de geïrriteerde huid met verstopte poriën en acne op een milde wijze wordt gereinigd. Verwijdert vuil, afvalstoffen en make-up. De huid voelt fris, zacht en comfortabel aan.

content image

MAKE-UP REMOVER & MICCELAR LOTION

Deze alles-in-1 reiniger is geschikt voor alle gebieden van de huid, zelfs de zeer gevoelige delen, zoals de huid rond de ogen. Oogmake-up wordt gemakkelijk verwijderd, de huid is gehydrateerd, waarbij irritaties worden vermeden. De lotion bevat geen alcohol, noch andere stoffen die irritaties veroorzaken.

content image

PH BALANCING LOTION

Helpt bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen.

content image

NATURAL EXFOLIATION SCRUB

Deze fantastische exfoliator zorgt voor een zijdezachte en stralende huid. Vermindert comedonen en verstopte poriën. Bevat Aloë Vera en Kaolien, die de beschadigde huid intensief herstellen. De milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde gloed.