This phantom sticky

DÉCAAR - ONZUIVERE HUID

Oily & Combination Skin Line

Voor zichtbare verbetering van de onzuivere huid

Heb je last van puistjes, pukkeltjes, mee-eters, en een onzuivere of gecombineerde huid? De oily & combination skin lijn van DÉCAAR zorgt voor zichtbare verbetering van de huid. Doordat er geen onnodige ingrediënten zoals alcohol en kleurstoffen zijn toegevoegd, hebben de producten een direct kalmerende en ontstekingsremmende werking. Het resulaat is een prachtig gezonde, egale en stralende huid.

content image


THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

 

 

content image

PHYTO LOTION

Natuurlijke botanische extracten geschikt voor de onzuivere en geïrriteerde huid. Deze expertformule vermindert grove poriën, waardoor deze schoon, verfijnd en glad blijven. Het balanceert overactieve talgklieren en zorgt voor een matte finish.

content image

REBALANCING CREAM 24h

Zeer lichte crème voor de vette, gecombineerde huid met acne. Verrijkt met werkstoffen die verzachten, hydrateren en de huid beschermen tegen eczeem en comedonen (mee-eters). Biopolymeren zorgen ervoor dat talg tot microkleine deeltjes wordt afgebroken, zodat je verlost bent van de vettige glans.

content image

PURIFYING CLEANSING GEL

Een product waarmee de geïrriteerde huid met verstopte poriën en acne op een milde wijze wordt gereinigd. Verwijdert vuil, afvalstoffen en make-up. De huid voelt fris, zacht en comfortabel aan.

content image

ANTI ACNE CREAM 24HR

De Anti-Acne Cream 24hr bezit antiseptische en kalmerende eigenschappen voor de vette huid en/of huid met acne. De 24-uurs verzorging verzacht irritatie, verbetert de microcirculatie en versnelt de regeneratie van de huid. Het verlicht het brandende, pijnlijke en jeukende gevoel van acne.

content image

CALMING MASK

Verwijdert dode huidcellen, verrijkt de huid en vult de huideigen reserves aan. Het helpt ontstekingen te verminderen en verbetert de bloedcirculatie. Speciaal samengesteld om door de zon beschadigde huid te herstellen, waarbij oppervlakkige rimpels worden verwijderd en de huid gerevitaliseerd. Dit perfect gebalanceerde DÉCAAR -masker kalmeert zelfs de meest getraumatiseerde huid.